Activiteiten

Tekenen op een lithosteen

Workshops 2022

In 2022 zijn er negen workshops gepland. Zes workshops zijn technische workshops. Dat wil zeggen: in deze workshops maak je je de techniek eigen en kun je de mogelijkheden van lithografie onderzoeken onder begeleiding van een meesterdrukker. Deze workshops zijn er voor beginners en gevorderden. De masterclasses zijn bedoeld voor kunstenaars die zich willen verdiepen in de beeldende mogelijkheden van de lithografie voor hun kunstpraktijk. Samen met een bekend beeldend kunstenaar maak en bespreek je je werk. De meesterdrukker zorgt voor de technische kant van het drukken. In deze workshops gaat het om de kunst en niet om het kunstje.

13 tm 17 juniWorkshop2, 3, 4 of 5SerendipiteitAad Hekker
8 tm 12 augustusWorkshop2, 3, 4 of 5SummerschoolAad Hekker
26 tm 30 september
Masterclass5Nader te bepalen
Aad Hekker
21 tm 28 oktoberWorkshop2, 3, 4 of 5Nader te bepalenAad Hekker
21 tm 25 novemberMasterclass5Nader te bepalenNader te bepalen

Genoemde data onder voorbehoud.

Opgeven voor een cursus kan via het contactformulier. Voor prijzen zie onder Werkplaats. We vragen kunstenaars die een subsidie willen aanvragen om een Masterclass te kunnen volgen contact met ons op te nemen voor mogelijkheden en prijzen.

Corona-regels

Omdat de cursussen plaatsvinden in een ruimte waar we niet altijd kunnen voldoen aan de 1.5m regel, de ventilatie niet optimaal is en het voortdurend dragen van een mondmasker niet praktisch is, vragen we de participanten te voldoen aan de volgende twee regels:
1 Blijf thuis bij tekenen van verkoudheid of griep. De cursus gelden worden teruggestort of je kunt, in overleg, een andere keer komen.
2 Laat jezelf testen vóór de cursus of doe een thuistest. Je bent welkom bij een negatieve test.
De regels gelden natuurlijk ook voor docenten en begeleiders.

logo witwit secsec 150

Basement Press Diepenheim
Hagen 3
7478 AJ Diepenheim

litho@basementpress.nl

Privacy Statement